Ψάχνετε για τα πιο καλαίσθητα και ινσταγκραμικά καφέ της Κέρκυρας ;

Αφήστε το ντόπιο κορίτσι να σας δείξει τα καλύτερα από τα καλύτερα. Βρίσκονται στην καρδιά της παλιάς πόλης, έτσι είναι πραγματικά εύκολο να τα βρείτε! Ο λόγος για τα καλύτερα και πιο ινσταγκραμικά καφέ της Κέρκυρας! Μην ξεχάσετε να με ταγκάρετε στις φωτογραφίες που θα τραβήξετε!

Πάμε να δούμε λοιπόν κάποια απο τα πιο ινσταγκραμικά καφέ της Κέρκυρας.

Mikro Cafe

Tα πιο ινσταγκραμικά σκαλιά του νησιού , ένα στέκι για ντόπιους και επισκέπτες , μια μεγάλη ποικιλία απο κοκτείλ και φυσικά μια αυθεντική κερκυραΐκή αύρα όλα αυτά θα τα βρείτε στο Μικρό Καφέ. Αν και το εσωτερικό του είναι – όπως λέει και το όνομα του- μικρό , συχνά φιλοξενεί εκθέσεις ζωγραφικής και χειροτεχνίας απο διάφορους καλλιτέχνες , οπότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά και μέσα!

Adress: Θεμ. Κοταρδου 42 , Παλιά Πόλη Κέρκυρας

kerkyra-kafe

Puppet

Είναι κεντρικότατο , αποπνέει ένα στυλ ιταλικής φινέτσας και το εσωτερικό του είναι μια ινσταγκραμμική όαση. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι λειτουργεί και ως boutique ξενώνας , διαθέτοντας για το κοινό μερικά μόνο άκρως μοναδικά δωμάτια.

Address : Ευαγγελίστριας 01, Δημαρχείο, Παλιά Πόλη Κέρκυρας , Tηλ. 26610 – 40707 , mail: puppet.guesthouse.2018@gmail.com

Bristol Cafe

Εκεί  ,που τους καλοκαιρινούς μήνες , θα βρείς πλήθος κόσμου το βράδυ να πίνει το ποτό του , μπλοκάροντας το καντούνι . Ένα ακόμη καφέ απο τα πιο ινσταγκραμικά της Κέρκυρας είναι το Bristol . Μοναδικά κοκτέιλ , υπέροχες μουσικές και πολυάριθμες λάμπες να κρέμονται απο το ταβάνι. Μπορείς να τις μετρήσεις όλες;

Υστερόγραφο. Μη παραλείψεις μια φωτό στο πιο ινσταγκραμικό μπάνιο του νησιού.

Address Ευγενίου Βουλγάρεως 49 , Παλιά Πόλη Κέρκυρας

Piccolo Espresso Bar

Βρίσκεται στη πλατεία Δημαρχείου και διαθέτει την πιο όμορφη κρυμμένη αυλή του νησιού. Μπορείς όμως να επιλέξεις να πιείς το καφέ σου και στα τραπεζάκια που βρίσκονται πάνω στη πλατεία και να περάσεις ένα ευχάριστο πρωινό αγναντεύοντας την κερκυραΐκή καθημερινότητα. Το βράδυ γίνεται ιδανικό spot για κρασάκι με θέα το παλιό Δημαρχείο.

Address Δημάρχου Κόλλα 21-25, Παλιά Πόλη Κέρκυρας 491 00

Stazei Meli

Αν και τελευταίο στη λίστα , είναι το μαγαζί στο οποίο πρέπει να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Βρίσκεται στη πλατεία Δημαρχείου και είναι διάσημο για τους λουκουμάδες του που ..στάζουν μέλι , αλλά και για το λαχταριστό πρωινό του. Μην το παραλείψεις.

Address Γκίλφορδ 60 , Παλιά Πόλη Κέρκυρας Website

Till the next time!

Διάβασε επίσης: Οι αγαπημένες μου παραλίες της Κέρκυρας!

Evita.