Σαν μια σωστή ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε , δεν θέλω να μετρήσω χώρες , πόλεις και χωριά αλλά καλύτερα τα άρθρα που αγαπήσατε και διαβάσατε περισσότερο! Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά του 2019 , τα αγαπημένα σας 5 άρθρα είναι τα εξής!

Νούμερο 5.

” Λουμπλιάνα αυτή η άγνωστη”

Η πρωτεύουσα της Σλοβενίας , η ονειρική και τόσο μυστηριώδης Λουμπλιάνα σαφώς και κέρδισε το ενδιαφέρον σας . Μια πόλη γεμάτη δράκους , γέφυρες και υπέροχη αρχιτεκτονική , μια πρωτεύουσα που έχει τόσο αδικαιολόγητα μείνει εκτός των highlight των Ευρωπαΐκών πόλεων , ένα κράτος με την πιο υπέροχη και καταπράσινη φύση. Αν θές να το ξαναθυμηθείς ή δεν το έχεις διαβάσει ακόμα πάτα εδώ για να βρείς το Λουμπλιάνα αυτή η άγνωστη

Νούμερο 4.

” Πώς να είσαι ένας σωστός ταξιδιώτης “

Ένα άρθρο σκέψεων κυρίως για όλα εκείνα που συνειδητά ή ασυνείδητα κάνουμε όταν βρισκόμαστε σε μια ξένη χώρα ή ένα διαφορετικό μέρος που μπορεί να θεωρηθούν προσβλητικά ή αγενή. Κινήσεις , χειρονομίες , πράγματα που ίσως να μην σου έχουν περάσει από το μυαλό , βρές τα εδώ Πως να είσαι ένας σωστός ταξιδιώτης!( ή αλλιώς- συμβουλές σωστής ταξιδιωτικής συμπεριφοράς)

DCIM100GOPRO

Στο αεροπλάνο , πετώντας για Μάλτα

Νούμερο 3.

“Γιατί επιβάλλεται να επισκεφθείς τα Ζαγοροχώρια και το καλοκαίρι”

To συγκεκριμένο αγαπήθηκε προφανώς λόγω της ιδιαιτερότητας του αρχικά ( εξόρμηση σε βουνά και όχι σε νησιά το καλοκαίρι) και αφ’ετέρου , γιατί καταβάθος όλοι μας αγαπάμε τη χώρα μας παρα πολύ. Τα Ζαγοροχώρια είναι και θα είναι ο προσωπικός μου παράδεισος και στο συγκεκριμένο άρθρο προσπάθησα να παρουσιάσω όλα αυτα τα στοιχεία που τα κάνουν έναν αναπάντεχα υπέροχο καλοκαιρινό προορισμό! Δες το εδώ Γιατί επιβάλλεται να επισκεφθείς τα Ζαγοροχώρια ΚΑΙ καλοκαίρι!

IMG-22ce26e7831a8c23f5c63e3dacdead3e-V

Επί τω έργω. Ράφτινγκ στα Ζαγοροχώρια

Νούμερο 2.

“7 Low Budget Προορισμοί της Τελευταίας Στιγμής για σένα που θες να ξεφύγεις αλλά δεν θές να χαλάσεις  και πολλά”

Kαι ποιός δεν θέλει να κάνεις συχνές εξορμήσεις , ειδικά και όταν αυτές δεν θα αδειάσουν το πορτοφόλι σου!Ένα απο τα αγαπημένα σας άρθρα για το 2019! Επτά ευρωπαΐκοί προορισμοί που αξίζουν τα λεφτά τους για σένα που ψάχνεις έμπνευση. Εμπνεύσου εδω 7 Low Budget προορισμοί της τελευταίας στιγμής ( για σένα που θές να ξεφύγεις αλλά δεν θές να χαλασεις και πολλά)!

DCIM100GOPRO

Μπρατισλάβα

ΤΑΡΑΜ ΤΑΡΑΜ … Και φτάσαμε και στο άρθρο με την μεγαλύτερη απήχηση για το έτος που μας πέρασε και δεν είναι άλλο από…

Νούμερο 1.

“Αρρώστησα σε ταξίδι , ένας οδηγός επιβίωσης”

Το διαβάσατε πολύ , το αγαπήσατε , είναι κυριολεκτικά ένα πολύ χρήσιμο άρθρο το οποίο φυσικά γράφτηκε μετά απο πολλές προσωπικές κακές εμπειρίες κατα τη διάρκεια ταξιδιών. Στα ταξίδια δυστυχώς δεν πάνε όλα βάσει σχεδίου και είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα! Εύχομαι να σας είναι αχρείαστο , παρόλα αυτά διαβάστε το εδώ: Αρρώστησα σε ταξίδι! Τι κάνω; – Ένας οδηγός επιβίωσης.

received_2169772453271893

Safe travels!

Evita