Δεν πήραν το όνομα τους τυχαία. Οι Villas On the Clouds, στο πανέμορφο νησί της Λευκάδας, υπόσχονται και το κάνουν πράξη! Σε ανεβάζουν πάνω από τα σύννεφα, “απογειώνοντας” κυριολεκτικά τη διαμονή σου!

Φύγαμε για Λευκάδα;

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, ξεκινήσαμε από την Κέρκυρα για το λατρεμένο νησί της Λευκάδας. Και λέω λατρεμένο γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος που να το έχει επισκεφθεί και να μην έχει φύγει για πάντα ερωτευμένος μαζί του, myself included προφανώς. Εγώ συγκεκριμένα το έχω επισκεφθεί πάνω από 4 φορές και ποτέ δεν λέω όχι σε μια ακόμα επίσκεψη. Θες να είναι η εύκολη πρόσβαση που δεν χρειάζεται καν να μπεις σε καράβι, η καταπράσινη φύση του ή τα γραφικά χωριά του (τόσο παραθαλάσσια, όσο και ορεινά;) Ή μήπως οι παραλίες που είναι σίγουρα μερικές από τις ωραιότερες της Ελλάδας;

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τους υπέροχους ανθρώπους της και μια εξαιρετική πρόταση διαμονής από εμένα, θα συνθέσουν το απόλυτο σκηνικό για την επόμενη απόδρασή σου, οπότε keep reading!

Φτάσαμε στον προορισμό μας, πάνω από τα σύννεφα!

Το συγκρότημα πετρόχτιστων βιλών Villas on the Clouds βρίσκεται στην περιοχή Απόλπαινα, μόλις 2.5 χλμ από το κέντρο της πόλης και απλώνεται αμφιθεατρικά πάνω στο λόφο. Στο 1ο επίπεδο βρίσκεται η Superior Villa που διαθέτει ιδιωτική πισίνα, ενώ στο 2ο επίπεδο βρίσκονται οι υπόλοιπες 3 Classic Villas, η καθεμία με ιδιωτικό κήπο και κοινόχρηστη πισίνα.

Όλες οι βίλες φιλοξενούν έως και 8 άτομα καθώς χωρίζονται σε δυο ορόφους που ενώνονται με εσωτερική σκάλα αλλά μπορούν να λειτουργήσουν και ως μεμονωμένα διαμερίσματα αφού διαθέτουν ανεξάρτητη πρόσβαση και προσωπικό parking.

Η υπέροχη τοποθεσία τους, η απλότητα τους αλλά και οι προσεγμένες λεπτομέρειες μας κέρδισαν από την αρχή την καρδιά, όπως και ο όμορφος τρόπος με τον οποίο δένει αρμονικά το απέραντο πράσινο της περιοχής, η πέτρα και το γαλάζιο της θάλασσας που φαίνεται στο βάθος.

Ο ιδιοκτήτης κ. Σπύρος αλλά και η Αγγελική ήταν εκεί να μας υποδεχτούν και να μας καλωσορίσουν με τα πιο ζεστά χαμόγελα στο νησί τους αλλά και με πολλές προτάσεις φαγητού, ποτού και δραστηριοτήτων ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Είχαμε τη χαρά να μείνουμε στην Superior Villa και να χαρούμε στο έπακρο την προσωπική μας πισίνα αλλά και την απίστευτη θέα! Οι λεπτομέρειες του εσωτερικού χώρου, το welcome basket που μας περίμενε, τα άνετα κρεβάτια, τα ελληνικής προέλευσης προϊόντα περιποίησης, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το minimal στυλ ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που αγαπήσαμε.

Η απόλυτη χαλάρωση

Αν χαλαρώσαμε; ΑΠΟΛΥΤΑ. Δεν υπάρχει πιο υπέροχο συναίσθημα από το να ξυπνάς και να κοιμάσαι με τη θέα της πόλης στα πόδια σου, μετά από έναν απολαυστικό ύπνο και μια πρωινή βουτιά στη πισίνα . H εγγύτητα των βιλών σε σχέση με το κέντρο της πόλης αλλά και με μερικές από τις όμορφες παραλίες του νησιού παρέχουν την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, είτε θέλεις να χαλαρώσεις στον προσωπικό σου χώρο ή να εξερευνήσεις την περιοχή.

Αγαπημένη μου στιγμή; 2 το βράδυ, μετά από ένα απίστευτο φαγητό στο ΕΥ ΖΗΝ και μετά για κοκτέιλ στον Άγιο Νικήτα, επιστρέψαμε στη βίλα και καθίσαμε στην πισίνα κοιτάζοντας τα φώτα της πόλης.

Για τους λάτρεις του ποδήλατου

Σου αρέσει το ποδήλατο ή θέλεις να εξερευνήσεις το νησί με έναν εναλλακτικό τρόπο που θα σε φέρει πιο κοντά στη φύση; Οι Villas on the Clouds έχουν αποκτήσει το σήμα Bike Friendly και μπορούν έτσι να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσους επιθυμούν να νοικιάσουν ποδήλατο και να εξερευνήσουν κάποιες από τις πολλές ποδηλατικές διαδρομές του νησιού. Μάθε περισσότερα εδώ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: Villasontheclouds.gr

Follow on facebook: www.facebook.com/VillasOnTheClouds Follow on Instagram: @villas_on_the_clouds

Eυχαριστώ πολύ τον κ. Σπύρο και την Αγγελική για την πρόσκληση και την ζεστή φιλοξενία.

Εβίτα