Καλωσήρθατε στη σελίδα μου , στο Evita Travels The World , μια ιδέα που έγινε πράξη κάπου το 2017 και συνεχίζει να μεγαλώνει.  Είμαι η Εβίτα Βουτσινά , και στη εξής σελίδα θέλω να σας αναλύσω όλους τους τρόπους με το οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε αν είστε επιχειρηματίας του τουρισμού , ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας ή καταλύματος εντός και εκτός Ελλάδας ή αν έχετε γενικά μια όμορφη και πρωτότυπη πρόταση , την οποία θα μπορούσα να προωθήσω.

Σε μια εποχή που τα social media κυριαρχούν στη ζωή μας και το marketing έχει πλέον στραφεί με μεγάλη προσοχή στη διαδυκτιακή διαφήμιση και ιδιαίτερα μέσω των travel bloggers , μερικοί από τους συνηθέστερους τρόπους συνεργασίας αφορούν πλέον το digital storytelling , δηλαδή προβολή ιστοριών και φωτογραφιών μέσω των προσωπικών σελίδων του εκάστοτε blogger που σας ενδιαφέρει.

Εαν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μου , σημαίνει ότι το περιεχόμενο του site μου σας αρέσει και σας βρίσκει σύμφωνο με το δικό σας πελατολόγιο και το τρόπο σκέψης σαν επιχείρηση.  Ως ταξιδιώτης , αγαπώ τις budget επιλογές ταξιδιού και διαμονής με μικρές δόσεις luxury στιγμών όπως θεωρώ πως επιλέγει και το μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού . Λατρεύω και προωθώ επίσης και το solo traveling , μια συνεχώς αυξανόμενη τάση!

Άν είστε brand ή εταιρία και θέλετε να συναργαστείτε με το Evita Travels The World σας παραθέτω μερικούς από τους τρόπους :

  • Content Creation : Περιεκτικά άρθρα στον ιστιότοπο με φωτογραφίες και λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο μέσω των social media .( Αν είστε τουριστικό κατάλυμα πρέπει να καλυφθούν τα έξοδα διαμονής και σε κάποιες περιπτώσεις και τα έξοδα μετακίνησης. Για περισσότερες λεπτομέρειες , συνιστάται η επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο.)
  • Brand Promotion : Αν είστε ένα brand σχετικό με ταξιδιωτικό εξοπλισμό , ένδυση ή ο,τιδήποτε άλλο ( αρκεί να με ενδιαφέρει και να το βρίσκω πρωτότυπο ) , το Evita Travels The World μπορεί να φιλοξενήσει reviews , με τη προΰπόθεση φυσικά να έχει υπαρξει προσωπική εμπειρία με το αντικείμενο/ προΐόν/υπηρεσία.
  • Familiarization/Press Trips : Ένα ταξίδι με σκοπό τη γνωριμία και προώθηση ενός νέου μέρους , μιας ιδιαίτερης τοποθεσίας ή σε συνεργασία με τοπικούς φορείς είναι φυσικά από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια που θα ήθελε να συμμετάσχει το Evita Travels The World. ( Έξοδα διαμονής και μετακίνησης πρέπει να καλυφθούν)
  • Giveaways : Άλλος ένας ενδιαφέρον τρόπος συνεργασίας είναι οι διαγωνισμοί μεταξύ της επιχείρησης σας και του Evita Travels The World.

Oποιαδήποτε άλλη ενδιαφέρουσα ιδέα , είναι ευπρόσδεκτη!