Οι Liston Suites Corfu, στο πιο κεντρικό σημείο του νησιού, πάνω ακριβώς στη πλατεία Λιστόν, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη οι κερκυραϊκές σουίτες που θα ερωτευτείς. Διακοσμημένες με το πιο ιδιαίτερο στυλ και προσεγμένες μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια σε συνδυασμό με την πιο βολική τοποθεσία είναι χωρίς αμφιβολία the place to be! Τι λέτε, πάμε να τις γνωρίσουμε;

To νησί της Κέρκυρας και συγκεκριμένα η παλιά πόλη χαρακτηρίζεται από την μοναδική βενετική αρχιτεκτονική και φινέτσα που μαγεύει τον επισκέπτη από τη πρώτη ματιά. Ένα μοναδικό νησί σε ολόκληρη την Ελλάδα, με μια παλιά πόλη που ανήκει στα Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και μια μεγάλη ιστορία να την ακολουθεί.

Παράλληλα είναι μια πόλη ζωντανή με πολλά ιστορικά αξιοθέατα αλλά και επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Και για τους φυσιολάτρες, ένα νησί με υπέροχες παραλίες! Έχει όλο το πακέτο; Μάλλον ναι!

Πρίν συνεχίσετε ρίξτε μια ματιά στις αγαπημένες μου παραλίες του νησιού, για να είστε έτοιμοι.
liston-suites-corfu
Liston Suites Corfu

Οι σουίτες που θα γνωρίσουμε σήμερα στεγάζονται σε ένα υπέροχο νεοκλασσικό κτίριο, που αναστηλώθηκε και ανακαινίστηκε το 2017, κρατώντας ωστόσο την αυθεντικό κερκυραϊκό vibe ενώ την ίδια στιγμή λειτουργούν με τις τελευταίες προδιαγραφές της νέας ψηφιακής εποχής. Ούτως ή άλλως σκοπός της διαμονής σας είναι να ζήσετε μια πραγματική εμπειρία, να ξυπνάτε και να ανοίγετε το παράθυρο σας αγναντεύοντας τις απλωμένες μπουγάδες ενώ την ίδια στιγμή να απολαμβάνετε την απαράμμιλη πολυτέλεια της σουίτας σας.

Εκτός από το συγκεκριμένο νεοκλασσικό, θα βρείτε μερικές από τις σουίτες διασκορπισμένες και σε άλλα σημεία της παλιάς πόλης, πάντα στο ίδιο ιδιαίτερο ύφος.

Η εμπειρία της διαμονής σας ξεκινάει από τη στιγμή της κράτηση σας και φυσικά συνάδει με τις απαιτήσεις της digital αλλά και post-covid εποχής μας. Το ταξίδι σας ξεκινάει πριν καν φτάσετε στη σουίτα σας, όταν μετά τη κράτηση κατεβάζετε την εφαρμογή των Liston Suites , η οποία σας λύνει τα χέρια καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στη Κέρκυρα.

Μέσω της εφαρμογής παραλαμβάνετε τους κωδικούς εισόδου στις σουίτες, έτσι ώστε για την ασφάλεια σας, το check in γίνει χωρίς τη φυσική παρουσία κάποιου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι υπεύθυνοι του καταλύματος δεν βρίσκονται δίπλα σας όλο το 24ωρο. Στο app θα βρείτε επίσης πρακτικές οδηγίες για το δωμάτιο σας, αλλά και inside tips για το νησί. Όπως υπέροχα εστιατόρια, συμβουλές για ενοικίαση αυτοκινήτου και ο,τιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφθείτε, το έχουν ήδη σκεφτεί για εσάς.

Eκτός αυτού, στη σουίτα σας , θα σας περιμένει ένα welcome pack. Tι έχει μέσα; Τοπικά προϊόντα Lazaris, αλλά φυσικά και δυο μασκούλες για την ασφάλεια σας.

Σε όποια σουίτα και να επιλέξετε να μείνετε, θα μείνετε έκθαμβοι από το ιδιαίτερο στυλ που συνδυάζει την παραδοσιακή βενετσιάνικη φινέτσα αλλά και τη μοντέρνα άνεση. Eξοπλισμένες με μια μικρή αλλά βολική κουζινούλα, σαλονάκι αλλά και ένα άνετο μπάνιο, προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για τη διαμονή σας. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι όλες οι σουίτες είναι εξοπλισμένες με στρώματα Cocomat για την καλύτερη εμπειρία ύπνου.

Να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στις σουίτες;

Mon Repos Suite

Μια σουίτα με λιτά έπιπλα και χρώματα του Ιονίου.

liston suites
Durrell

Εμπνευσμένη από το βιβλίο “My family and other animals”, από τον Gerald Durell, σχεδιάστηκε ώστε να παρέχει στυλ και άνεση. Βρίσκεται στο πρώτο όροφο και έχει θέα την υπέροχη πλατεία Λιστόν.

Lear

H αγαπημένη μου σουίτα ακόμα στο όνομα Lear και θα σας μαγέψει με τη πρώτη ματιά. Τα κλασσικά ξύλινα πατώματα μιας άλλης εποχής, τα τρία μεγάλα παράθυρα που γεμίζουν το χώρο με φυσικό φώς αλλά και η θέα που φτάνει μέχρι τη θάλασσα, για μένα σχηματίζουν τον απόλυτο συνδυασμό.

liston-suites-corfu
Details
liston-suites

Κάντε τη κράτηση σας εδώ και απολαύστε μοναδική διαμονή στο νησί της Κέρκυρας.

Αν από την άλλη, θέλετε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία διαμονής και στην Αθήνα, τότε μπορείτε να επιλέξετε το Acropolis town Co και θα με θυμηθείτε!

acropolis town co

Να περάσετε υπέροχα!

Arrive as a tourist, live as a local, leave as a friend

Ευχαριστώ τους υπεύθυνους των Liston Suites Corfu για τη μοναδική εμπειρία και συνεργασία.

Εvita.