Συναντηθήκαμε με τη Τζούλι , ένα ζεστό μαγιάτικο μεσημέρι , πήραμε δυο καφεδάκια στο χέρι και περπατήσαμε στη παραλιακή της Γαρίτσας αγναντεύοντας τον όρμο και τον γραφικό Ανεμόμυλο. Η Τζούλι βρίσκεται πίσω απο το γευστικό instagram λογαριασμό Juliet’s Yummi Treasures , ένα account γεμάτο χρώμα , εντυπωσιακές δημιουργίες και πολύ Κέρκυρα.

Με τη Τζούλι γνωριστήκαμε μέσω του Κερκυραΐκού portal ΜyKerkyra , στο οποίο συνεργαζόμασταν σαν editors , η καθεμία στο κομμάτι της και το οποίο η Τζούλι συνεχίζει να στελεχώνει με τα υπέροχα και γευστικά της άρθρα.

yammi-treasures

Οι γευστικές δημιουργίες της Τζούλι Μουμούρη περιστρέφονται γύρω απο το κομμάτι γλυκό και αγαπάει να φτιάχνει τούρτες και cupcakes για ειδικές περιστάσεις. Γέννημα θρέμα Κερκυραία , τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο , μεγάλο της όνειρο όμως είναι να κάνει την αγάπη της επάγγελμα, να φτιάξει το δικό της μαγαζάκι κάπου μέσα στα καντούνια και να μοιράζει απλόχερα τις δημιουργίες της.

Γιατί την αγαπώ; Γιατί είναι από αυτά τα κορίτσια που είναι γεμάτα ιδέες. Απ’ αυτά τα κορίτσια που τα μάτια τους λάμπουν απο σχέδια και όνειρα. Γιατί αγαπάει αυτό που κάνει και το κάνει με πάθος.

Eίσαι η Τζούλι και η αγάπη σου είναι :
yammi-treasures

Φυσικά τα γλυκά και συγκεκριμένα οι τούρτες! Αγαπάω ο,τιδήποτε θεματικό που μου επιτρέπει να αφήσω τη φαντασία μου ελεύθερη. Αγαπημένο μου γλυκό το cheesecake μπανάνα και τα pancakes σε διάφορες παραλλαγές. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το κομμάτι γλυκό το 2013 , δειλά δειλά φτιάχνοντας τούρτες για προσωπική χρήση αλλά και για φίλους. Mε ηρεμεί το να ασχολούμαι με τα γλυκά μου, ακόμα και μετά από μια γεμάτη μέρα δουλειάς στο γραφείο αλλά και να δημιουργώ κάτι που θα κάνει κάποιον χαρούμενο.

Περιέργαψε μας τη Τζούλι σε 3 λέξεις:

Αρχικά θα με περιγράψω με ένα χρώμα , που είναι το ρόζ και με χαρακτηρίζει απόλυτα. Ύστερα, θα πώ αυθόρμητη και αισιόδοξη.

Λίγα λόγια για το Juliet ‘s Yammi Treasures :

Περίπου πρίν δυο χρόνια, όταν ξεκίνησα να γράφω για το κερκυραϊκό MyKerkyra, συνειδητοποίησα με πόση αγάπη αγκάλιασε ο κόσμος και τα άρθρα αλλά και τις δημιουργίες μου. Κάπου εκεί γεννήθηκε το Juliet’s Yummi Treasures. Μέσα στο λογαριασμό μου στο instagram , μπορεί ο καθένας να βρεί συγκεντρωμένα τα καλύτερα “έργα” μου αλλά και να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου για παραγγελίες και στο Μykerkyra να βρεί πολλές εύκολες και γρήγορες συνταγές μου.

Πού σε βλέπεις σε 5 χρόνια;
yammi-treasures

Ιδανικά κάπου στη Παλιά Πόλη της Κέρκυρας , στο δικό μου μικρό και χαριτωμένο μαγαζάκι , κάπου που θα μπορείτε όλοι να με βρίσκετε και να απολαμβάνετε τις δημιουργίες μου. Λίγα και καλα γλυκά ημέρας και φυσικά θεματικές τούρτες και γλυκά με παραγγελίες. Είναι ένα μεγάλο μου όνειρο και ευελπιστώ να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Πήρα και εγώ το ταξιδιάρικο δωράκι μου!

Να την ευχαριστήσω για την πολύ όμορφη συζήτηση μας αλλά και για το ταξιδιάρικο δωράκι που μου έκανε! Εύχομαι το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα σύντομα!

Eβίτα.