Αν είσαι και εσύ απο εκείνους που ψάχνουν αυτό το κάτι το ιδιαίτερο να αγοράσεις στα ταξίδια σου, αυτή τη δημιουργία που όχι μόνο θα σε συντροφεύει για καιρό θυμίζοντας σου για πάντα τη Κέρκυρα αλλά αγαπάς να στηρίζεις νέους και καινοτόμους ανθρώπους τότε σου έχω την ιδανική πρόταση. Aν ο δρόμος σου σε βγάλει στο νησί των Φαιάκων, σημείωσε αυτό το όνομα, Simatis Real Leather και θα με θυμηθείς.

simatis-real-leather
Τι να πρωτοδιαλέξεις

Ποιός μπορεί να αρνηθεί οτι το σανδάλι είναι ο στάρ του καλοκαιριού; Το υπόδημα αυτό που σε συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ , μετατρέπεται σε έργο τέχνης στο εργαστήριο του Simatis Real Leather. Εγώ σαν λάτρης των σανδαλιών θα σε πάω μια “βόλτα” στο κατάστημα του Γιώργου και της Αθηνάς με τη βεβαιότητα ότι θα σε δώ σύντομα να φοράς και εσύ και το δικό σου ζευγάρι SRL και όχι μόνο.

Σήμερα θα κάνουμε βόλτα στο Simatis Real Leather, το οποίο θα βρείς στη διεύθυνση Ελ.Βενιζέλου 26, όμως στα καντούνια της παλιάς πόλης και συγκεκριμένα στην Παλαιολόγου 43 θα βρείς το δεύτερο κατάστημα με το όνομα Albatros.

Τα Σανδάλια
simatis-real-leather

“Τα σανδάλια πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα τον 4ο αιώνα π.Χ. και ήταν κατασκευασμένα από δέρμα και λουριά τα οποία δένονταν σταθερά γύρω από το πόδι. Οι γυναίκες, κυρίως, φορούσαν τα σανδάλια αυτά, οι οποίες περνούσαν αρκετές ώρες στο σπίτι.”

simatis-real-leather
Αγαπημένο κομμάτι και χρώμα

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, στα σανδάλια αποδίδονταν κάποιες φορές μαγικές ιδιότητες. Από τον Ερμή, τον φτερωτό θεό του Ολύμπου, πετάμε απευθείας στην Κέρκυρα του 1984, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Γιάννης Σιμάτης, ιδρυτής της SRL αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, με αμιγώς δερμάτινα προϊόντα, επιδεικνύοντας το γνήσιο, ελληνικό μεράκι στη χειροποίητη κατασκευή. Μετά από χρόνια επιτυχημένης πορείας, η επιχείρηση δεν άλλαξε χέρια αλλά πέρασε στην επόμενη γενιά.

Για τους λάτρες του σανδαλιού

Εκτός από τα υποδήματα που θα βρείς εντός καταστήματος, μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου προσωποποιημένα σανδάλια με μια απλή παραγγελία! Χρειάζονται περίπου 24 ώρες για να ετοιμαστούν οπότε ακόμα και αν έρθεις στο νησί για διακοπές προλαβαίνεις να φύγεις με το αποκλειστικά δικό σου ζευγάρι Simatis Real leather σανδάλι! O Γιώργος και η Αθηνά θέλουν να νιώθεις άνετα στο σανδάλι που φτιάχτηκε μόνο για σένα αλλά και να σε αντιπροσωπεύει απόλυτα!

Αν απ’ την άλλη βρίσκεσαι μακριά, με ένα πάτημα στο official site, έρχονται σε μερικές μέρες στη πόρτα σου!

Με τον εκπτωτικό κωδικό Evita15, έχεις και 15% έκπτωση στις online αγορές σου!

simatis
simatis-real-leather
Tι άλλο θα βρείς

Θα βρείς επίσης πολύ ωραία αντρικά αλλά και παιδικά κομμάτια! To σανδάλι δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση και σαφώς κανείς δεν μένει παραπονεμένος στο Simatis Real Leather!

Για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό, υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία σε πορτοφόλια, τσάντες και μικρά τσαντάκια, όλα χειροποιήτα και άκρως μοναδικά.

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, η SRL χρησιμοποιεί γνήσιο δέρμα, υψηλής ποιότητας από την Ελλάδα, το οποίο επιλέγεται προσεκτικά, ενώ η επεξεργασία του συντελείται με διεργασίες που είναι απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον. Στόχος της SRL είναι η ενίσχυση των εγχώριων επιχειρήσεων, για αυτό και οι πρώτες ύλες προέρχονται από μικρές, ελληνικές εταιρείες.

simatis
simatis
simatis

Εδώ θα βρείς όμως και τις πρωτότυπες αθηναϊκές τσάντες από καραβόπανο 3 Quorters.

Photo Album
simatis
simatis
simatis
simatis

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μεγάλα χαμόγελα και την υπέροχη συνεργασία που είχαμε με το Γιώργο και την Αθηνά! Σας εύχομαι να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι και δημιουργικοί!

Οfficial site: simatisrealleather.com

Instagram: @simatisrealleather

Ο Γιώργος και η Αθηνά

Evita.