Δημιουργική, γεμάτη φαντασία και χαμόγελα, η Τάνια Αρταβάνη aka @Taniadelys ήρθε στο σπίτι μου ένα απόγευμα με σκοπό να με βοηθήσει σε μια θεματική φωτογράφιση που είχα στο μυαλό μου. Η Τάνια είναι beauty blogger, content creator, youtuber και μια απο τις ελάχιστες beauty artists που ακολουθώ καθώς αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που αγαπώ. Φρέσκες και δημιουργικές ιδέες που αναδεικνύουν την λάμψη μας αλλά και το χρώμα που όλες κρύβουμε μέσα μας. Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα;

Η Τάνια, γέννημα θρέμμα Κερκυραία ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το επαγγελματικό μακιγιάζ, αν και οι πρώτοι της πειραματισμοί έγιναν σε πολύ μικρή ηλικία. Η κλίση είχε φανεί απο τότε και έτσι μεγαλώνοντας ακολούθησε το όνειρο της και σπούδασε στην Σχολή Επαγγελματικού Μακιγιάζ του Νάσου Γραμμένου . Αμέσως μετά ξεκίνησε να εργάζεται στην Dust and Cream. Επόμενο της βήμα ήταν το It Style (κατάστημα καλλυντικών και περιποίησης) αλλά η Κέρκυρα δεν την κράτησε για πολύ. Μια πρόταση συνεργασίας από την NYX Cosmetics την οδήγησε στην Αθήνα, όπου για κάποιο διάστημα έζησε και εργάστηκε.

To 2019 επιστρέφει λόγω συγκυριών στην Κέρκυρα και ξεκινά να εργάζεται στα Sephora ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ για ειδικές περιστάσεις και editorial. Το μεγάλο της πάθος είναι το δημιουργικό και editorial μακιγιάζ που χαρακτηρίζεται από χρώμα και λάμψη.

Περίγραψε μου την Τάνια με τρείς λέξεις

Είμαι πάντα χαρούμενη (λέει πάντα γελώντας), ευαίσθητη και ειλικρινής. Το τελευταίο καμιά φορά δυσκολεύει την ζωή μου αλλά την ειλικρίνεια δεν την βγάζω απο το χαρακτήρα μου.

Μίλησε μου για την δουλειά των ονείρων σου

Αν με ρώταγες μέχρι πρόσφατα θα σου έλεγα πως η δουλειά των ονείρων μου θα ήταν να είμαι freelancer makeup artist. Πλέον, αυτό που θα με εξέφραζε περισσότερο είναι ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος, μια όμορφη γωνία, όπου θα μπορούσα να κάνω αυτό που αγαπώ με την παρέα μερικών επιλεγμένων εταιρειών.

Ακολουθήστε την Τάνια σε Facebook και Instagram και φυσικά βρείτε έμπνευση για το καθημερινό μακιγιάζ σας αλλά και πιο ιδιαίτερες ιδέες στο κανάλι της στο Youtube.

Photo Album:

Tάνια σε ευχαριστώ για την όμορφη συνεργασία και σου εύχομαι τα καλύτερα!

Εβίτα.