To Acropolis Town HouseCo βρίσκεται σε μια από τις πιο αληθινές γειτονιές της Αθήνας. Ένα νεοκλασσικό κτίριο , λίγα μέτρα μακριά απο το Μουσείο της Ακρόπολης  , αλλά παράλληλα σε μια ήσυχη πλευρά της πόλης. Αποτελείται από τέσσερις σουίτες εμπνευσμένες από την ελληνική μυθολογία με ονόματα αρχαίων θεών και θεοτήτων. Στεγάζονται σε ένα μοναδικό νεοκλασσικό κτίριο , στην οδό Καβαλλότι , στην οποία μπορείς να φτάσεις πολύ εύκολα από τη στάση μετρό της Ακρόπολης , μόλις 200 μέτρα μακριά .

Για όσους αναζητούν την τέλεια τοποθεσία ( το μουσείο της Ακρόπολης βρίσκεται μόλις 2 λεπτά μακριά) και μια ζωντανή , αληθινή γειτονιά που θα τους χαρίσει εικόνες πραγματικής αθηναΐκής καθημερινότητας , το Acropolis Town HouseCo είναι η ιδανική επιλογή .

Όλα τα δωμάτια έχουν διαφορετικό στύλ και διακόσμηση , μοιράζονται όμως ένα κοινό σκοπό , αυτό της απόλυτης χαλάρωσης και άνεσης που θέλουν να προσφέρουν στον επισκέπτη . Αποτελούνται απο ένα μικρό σαλονάκι , την κυριώς κρεβατοκάμαρα , μια μικρή κουζίνα ( στην οποία θα βρείτε καφέ , ροφήματα και κάποια πρωινά σνάκ) και την τουαλέτα.

Το check in είναι πιο εύκολο απο ποτέ , καθώς με τους κωδικούς που σας δίνονται μαζί με τη κράτηση , μπορείτε να μπείτε στο δωμάτιο σου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και να φτάνετε . Υπο άλλες συνθήκες , κάποιο από το πάντα εξυπηρετικό προσωπικό , θα σας καλωσορίσουν και θα σας δείξουν τα κατατόπια.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο townhouseco

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης : 24 ώρες στην Αθήνα! Ένας διαφορετικός οδηγός!

Εβίτα.

Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία τη Τερέζα και το υπέροχο Acropolis Town HouseCo . Το άρθρο αυτό βασίζεται στην εμπειρία μου και την αντικειμενική μου άποψη από τη διαμονή μου.
To συγκεκριμένο άρθρο περιέχει affiliate link . Κλείνοντας τη διαμονή σου μέσω του link αυτού βοηθάς τη σελίδα μου , χωρίς να επιβαρύνεσαι κάποιο έξτρα κόστος.