Ή αλλιώς, check in σε έναν από τους πιο ερωτεύσιμους ξενώνες της Κέρκυρας, ένα new entry στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, εκεί που θα ήθελες να ξυπνάς κάθε πρωί για τα υπόλοιπα πρωινά της ζωής σου. Ας ταξιδέψουμε μαζί μέχρι την Κέρκυρα και το Kamara Old Town Studios.

Διαβάστε επίσης: Τα αγαπημένα μου μαγαζιά για πρωινό και brunch στην Κέρκυρα

Διανύει μόλις τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του αλλά έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά όσων είχαν την χαρά να φιλοξενηθούν στα μοναδικά δωμάτια του. Bρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας, σε απόσταση αναπνοής από την Μητρόπολη και υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής για όσους ψάχνουν ένα μέρος στο οποίο θα μπορούν να νιώθουν σαν στο “σπίτι” μακριά από το σπίτι τους.

Στόχος του ιδιοκτήτη Σπύρου αλλά και της Σοφίας, οι οποίοι είναι εκεί για να σας καλωσορίσουν και να κάνουν την διαμονη σας μοναδική, είναι να νιώσετε σχεδόν σαν ντόπιοι, να ζήσετε μέσα σε μια ζωντανή γειτονιά της Κέρκυρας, να παρατηρείτε τις νοικοκυρές να απλώνουν τις μπουγάδες τους το πρωί, τις καμπάνες της Μητρόπολης να αντηχούν και τα χελιδόνια να πετούν ψηλά σε κάθε ηλιοβασίλεμα.

Φτάνοντας στην Πλατεία Μητρόπολης, είναι δύσκολο να φανταστείτε ότι το κτίριο (όπως και όλη η περιοχή) στο οποίο στεγάζονται τα 3 δωμάτια του ξενώνα είχε κάποτε βομβαρδιστεί από τους Γερμανούς, είχε καταστραφεί και ξαναχτίστηκε για να έχει την τωρινή του εικόνα, μαζί με πολλές φυσικά βελτιώσεις πριν φτάσει να γίνει Kamara Old Town Studios.

Mπαίνοντας στο κτίριο οι λεπτομέρειες του χώρου μαγνητίζουν το βλέμμα. To παραδοσιακό μωσαϊκό που έχει διατηρηθεί σε πολλές γωνιές του οικήματος, προσδίδει ένα touch αυθεντικότητας ενώ παράλληλα η συνολική διακόσμησή του έχει καταφέρει να ισορροπήσει μεταξύ vintage και μοντέρνου.

Τα δωμάτια προσφέρουν απλόχερα άφθονο φως και τα όμορφα χρώματα που θυμίζουν το νησί της Κέρκυρας θα σας χαλαρώσουν αμέσως. Τα κρεβάτια άνετα και η θέα από το μπαλκόνι σας, είναι μια από τις εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σας για πάντα. Καθότι και τα 3 δωμάτια έχουν μια μικρή αλλά υπερπλήρη κουζίνα, μπορείτε κατά τη διαμονή σας να είστε όσο αυτόνομοι θελήσετε και να ετοιμάσετε το πρωινό ή το γεύμα σας.

Το highlight του Kamara Old Town Studios στην Κέρκυρα είναι φυσικά η μικρή αλλά ανυπέρβλητης ομορφιάς ταράτσα, στην οποία μπορείτε να απολαμβάνετε το καφέ ή το πρωινό σας, να διαβάσετε το βιβλίο σας ή να παρακολουθήσετε το μαγικό ηλιοβασίλεμα. Οι ταράτσες είναι δυσεύρετες στην Κέρκυρα, οπότε μην αφήσετε αυτήν την πληροφορία ανεκμετάλλευτη.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Όλα τα δωμάτια είναι pet friendly οπότε μπορείτε άνετα να ταξιδέψετε με τον τετράποδο φίλο σας

Follow @Kamara Old Town Studios στο Instagram

Eυχαριστώ θερμά τον Σπύρο για την υπέροχη συνεργασία, την Σοφία γιατί χωρίς αυτήν δεν θα γινόταν τίποτα και τον Στάθη για κάποια από τα μοναδικά κλικ που παρουσιάζονται στο άρθρο.

Εβίτα